• Výpredaj!
ROSA HERBAL Pigment Booster® Oilgel
search
  • ROSA HERBAL Pigment Booster® Oilgel

ROSA HERBAL Pigment Booster® Oilgel

33,00 €
Doba dodania pracovné 1- 2 dni
7 ks

Pigment Booster® Oilgel - booster / zmäkčovač kože na tetovanie a permanentný makeup

Zvoľte si dátum expirácie: 01/2025
Množstvo

Popis

Booster olejový gél ®️
Objem 50 ml.
PIGMENT BOOSTER® OILGEL - Špeciálny olejový gél, ktorý urýchľuje implantáciu pigmentov
ZLOŽENIE:
PIGMENT BOOSTER® COMPLEX 2
- Špeciálna kombinácia zložiek, ktoré spolu tvoria kompozíciu pre synergické spolunažívanie. Výsledkom je kvalitatívna zmena stavu pokožky, ktorá umožňuje účinnejšie a rýchlejšie prenikanie pigmentov.
NECHTÍKOVÝ OLEJ
- Olej z nechtíka je dobre známy protizápalový a upokojujúci olej. Je účinný pri liečbe krehkej, zvrásnenej, starnúcej pokožky, pri upokojovaní podráždenej pokožky, pri ošetrovaní citlivej pokožky alebo pokožky, ktorá je náchylná k začervenaniu, ekzémom alebo spáleniu od slnka. Vďaka svojej antioxidačnej povahe má protizápalové, baktericídne, dezinfekčné, adstringentné účinky. Neutralizuje voľné radikály. Pomáha pri tvorbe epidermy a hojení rán.
OLIVOVÝ OLEJ
- Výživný, zvlhčujúci a zvláčňujúci účinok má priaznivý vplyv na pokožku. Chráni pokožku a spomaľuje starnutie pokožky. Obsahuje polyfenoly, fytosteroly a vitamín E. Vďaka svojej antioxidačnej povahe chráni pokožku pred účinkami škodlivých voľných radikálov, zabraňuje starnutiu pokožky. Pôsobí v hlbších vrstvách pokožky, udržuje vodnú rovnováhu pokožky. Má mierny protizápalový, upokojujúci účinok, odstraňuje začervenanie a podráždenie a toleruje ho dokonca aj tá najcitlivejšia pokožka.
LEVANDUĽOVÝ ESENCIÁLNY OLEJ
- Má protizápalové účinky, pomáha pri uzatváraní a hojení rán, je prospešný pri akné a ekzémoch. Je to upokojujúce, protizápalové, antibakteriálne, protiplesňové činidlo, ktoré reguluje produkciu mazu a dodáva pokožke zamatovú jemnosť.
ESENCIÁLNY OLEJ Z HARMANČEKA
- Je upokojujúci a protizápalový, vhodný na starostlivosť o podráždenú pokožku s ekzémom, psoriázou alebo žihľavkou, upokojuje začervenanie kože, zmierňuje alergické reakcie, obnovuje rovnováhu pokožky, regeneruje a čistí.
POPIS:
Olejový gél so špeciálnym obsahom obsahujúci komplex Pigment Booster 2, ktorý urýchľuje implantáciu pigmentov. Účinok komplexu Pigment Booster® Complex 2 na tetovanú pokožku je jedinečný, dodáva pokožke ideálny stav bez ohľadu na typ pleti, ktorý je najoptimálnejší na implantáciu pigmentov. Má zvláčňujúci, hydratačný a vitalizujúci účinok, vďaka ktorému je pokožka pružná. Zjemňuje povrch PMU a pomáha vytvárať jednotný odtieň. Pri použití počas liečby pokožka vďaka svojim špeciálnym látkam nevyschne, pokožku nedráždi a urýchľuje celý proces. Vďaka tomu je pokožka vnímavejšia, čím sa pigmentom uľahčuje rovnomerné vstúpenie do pokožky bez zbytočného narušenia pokožky. Umožňuje kvalitnú prácu a skracuje pracovný tok. Liečebný proces tak môže byť plynulejší a zaisťuje krajší konečný výsledok. 100% prírodná kozmetika, obsahuje iba prírodné rastlinné prísady.
VYUŽITIE:
Počas pigmentácie naneste niekoľkokrát na tetovanú pokožku a oblasť okolo nej. Vďaka svojim zložkám sa rýchlo vstrebáva do pokožky a v krátkom čase ju privádza do oveľa lepšieho stavu, ako je jej normálny stav. Pred pokračovaním v práci jemne utrite balzam, ktorý zostal na povrchu pokožky. Napríklad pri mikropigmentáciu obočia, keď pracujete po
stranách striedavo /raz na jednej strane, potom na druhej strane/, keď pracujete na jednej strane, naneste na druhú stranu balzam s posilňovačom a nechajte pôsobiť. Rovnaký systém možno použiť na tetovanie očných viečok, pier a tela. Môže sa efektívne používať na tvári viečka, obočie, pery) a v akejkoľvek časti tela počas tetovania, má vynikajúci účinok na všetky typy pleti, bez výnimky.
ÚČINOK:
Koža sa počas tetovania stáva podráždene, sucho a krehko, kvôli častému stieraniu a používaniu anestetických prípravkov. Balzam na pigmenty posilňuje pokožku a mení ju na hodvábnu, zamatovú a elastickú, takže ihla nezničí pokožku, ale vytvára krásne pravidelné mikroskopické otvory. Výsledkom je, že pokožka sa stáva vnímavejšou, nevytvára intenzívne tkanivové tekutiny, takže môžeme vytvárať krajšie a rýchlejšie práce. Okrem toho má mnoho zložiek podporujúcich hojenie rán a protizápalové účinky, čím podporuje hygienický proces tetovania.

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Máte otázky? Opýtajte sa nás.

Hanami asistentka Lenka

  • - produktové poradenstvo
  • - objednávky
  • - informácie k zásielkám
  • - reklamácie
volajte
+421 944 588 124

(sme Vám k dispozícii počas pracovných dní od 10:00 do 17:00)

Píšte:

kontaktovať cez formulár