• Výpredaj!
ROSA HERBAL After Care balzam na linky
search
  • ROSA HERBAL After Care balzam na linky

ROSA HERBAL After Care balzam na linky

7,20 €
Doba dodania pracovné 1- 2 dni
8 ks

ROSA HERBAL After Care balzam na linky. Ľahký krém na domáce ošetrenie tetovaných liniek. 

Zvoľte si dátum expirácie: 11/2024
Množstvo

Popis

ROSA HERBAL After Care balzam na linky

Ľahký krém na domáce ošetrenie tetovaných liniek
Objem 10ml

ZLOŽENIE:


ARGÁNOVÝ OLEJ
Cenný olej bohatý na fytosteroly a antioxidanty, má výživný a regeneračný účinok, zabraňuje starnutiu pleti, poskytuje pevnejší, hladší vzhľad pokožky a uľahčuje hojenie rán.

PANTHENOL
Tiež známy ako provitamín B5 alebo dexpantenol. Člen skupiny vitamínu B, kyseliny pantoténovej - vitamínu B5 - je nevyhnutným prvkom všetkých foriem života. Panthenol je predchodcom vitamínu B, ktorý sa po kontakte s pokožkou rýchlo premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá hrá dôležitú úlohu v aktivite buniek a tkanív. Lokálna aplikácia pantenolických produktov stimuluje syntézu keratinocytov a proliferáciu fibroblastov (bunky tvoriace epidermis), zosilňuje syntézu kolagénu a elastínu, čím zvyšuje štruktúru kože, podporuje hojenie rán a urýchľuje regeneráciu kože. Okrem toho zvyšuje hydratáciu pokožky tým, že vytvára na vonkajšom povrchu pokožky nepriepustnú ochrannú vrstvu. Stimuluje epitelizáciu a hojenie rán, zmierňuje zápaly, lieči svrbenie a olupuje pokožku, zmierňuje podráždenie.

VITAMÍN E
silný antioxidant a ochrana buniek, účinný prostriedok proti starnutiu, proti vráskam, má protizápalový účinok, udržuje hydratáciu a elasticitu pokožky, prispieva k udržiavaniu hydrolipidovej vrstvy pokožky, pomáha pri tvorbe epitelu má regeneračný účinok a napomáha hojeniu rán.

POPIS:
Ľahký krém špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o očné linky PMU. Vďaka svojim prírodným zložkám, panthenolu a vysokému obsahu vitamínu E vyživuje, upokojuje a zvlhčuje tetovanie, vytvára povlak na pokožke, čím chráni tetovanie. Nie je mastný, netaví sa, takže ak sa dostane do očí, nespôsobuje podráždenie a rozmazané videnie. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky, zatiaľ čo na povrchu pokožky zostáva tenká ochranná vrstva, ktorá chráni čerstvé tetovanie pred vyschnutím a roztiahnutím. Uľahčuje hladší proces hojenia a umožňuje maximálnu implantáciu pigmentu do pokožky, preto možno očakávať krajší výsledok. 100% prírodný kozmetický výrobok.

VYUŽITIE:
tento jemný krém naneste na tetovanie na očné linky niekoľkokrát počas dňa, počas 7-10 dní. Najskôr jemne očistite povrch tetovania vlhkou bavlnenou utierkou, aby na nej nezaschla tekutina z tkaniva, potom na tetovanie naneste krém na následnú starostlivosť. Naneste tenkú vrstvu na očné viečka.

ÚČINOK
upokojuje, zjemňuje, zvlhčuje a regeneruje tetovaný povrch, zaisťuje zamatový povrch, pomáha zmierňovať podráždenie a opuch. Uľahčuje dokonalú implantáciu pigmentov do pokožky, čím prispieva k maximálnej stálosti a dokonalosti tetovania a k intenzívnej retencii farieb.

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Máte otázky? Opýtajte sa nás.

Hanami asistentka Lenka

  • - produktové poradenstvo
  • - objednávky
  • - informácie k zásielkám
  • - reklamácie
volajte
+421 944 588 124

(sme Vám k dispozícii počas pracovných dní od 10:00 do 17:00)

Píšte:

kontaktovať cez formulár